Voor schroot en metalen, containervervoer en afvalverwerking in Borger

Gaat u binnenkort verbouwen, slopen, klussen aan het huis, of aan de slag in uw tuin? Dan is een afzetcontainer een grote uitkomst. Bij H. Smit VOF kunt u bijna al het afval wat u maar heeft kwijt. Dat geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat het afval wordt gescheiden en verder wordt verwerkt.om grotere hoeveelheden kunnen wij ook afzetcontainers plaatsen in diverse maten, waarbij het plaatsen van de container altijd gratis is. Neem contact op voor meer informatie of een offerte, wij staan u altijd graag te woord.

Voordelig een geschikte afzetbak aan huis

Bij H. Smit VOF vindt u altijd een geschikte afzetbak van 3 m3 tot 40 m3. Wij hebben een groot assortiment en dus is er altijd een afzetcontainer voor u beschikbaar.

Dankzij onze vakbekwame chauffeurs en een zeer voordelig tarief komt u ons overal tegen. Bovendien heeft u de keuze uit een open of gesloten container. H. Smit VOF geeft u graag advies over de juiste keuze.

Previous
Next

Snel een container aan huis

Na bestelling leveren wij de container op de afgesproken plek en tijd af en natuurlijk halen we hem na afloop weer op. Wij beschikken over een snelle service waarbij, indien nodig, de container direct geleverd wordt. Neem contact op om er meteen een te regelen.

Voor particulieren en bedrijven

We verzorgen de afvalverwerking voor particulieren en bedrijven en vaak voordeliger dan andere transportbedrijven en afvalverwerkende bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.

Altijd een eerlijke prijs. Wat kan ik in de afzetcontainer doen?

De afzetcontainer is geschikt voor bouw- en sloopafval, houtafval, dakafval, puin, groen- en tuinafval, grond, grofvuil, bedrijfsafval, ppk-afval (papier, plastic en karton) en rubberafval.

Breng uw ferro en non-ferro metalen naar H. Smit VOF. Bel 0599-23 63 83 of 06-20 99 27 48.

H. Smit VOF
Westdorperstraat 12 
9531 TA Borger Drenthe

Privacyverklaring
BTW NUMMER IBAN Rabobank NL74RABO0309220076